Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 07. 2022. 14:57 >> 15:56
1

PREDLOG DAMJANOVIĆA

Programu "Evropa sad" promijenili ime

Ministar finansija Aleksandar Damjanović predložio je da se ime programa "Evropa sad" promijeni u "Nova poreska politika", što je usvojeno na sjednici Vlade Crne Gore.

Premijer Dritan Abazović kazao je da ne treba državnu politiku vezati za imena političkih subjekata.

"Ne možemo da idemo u promociju jedne političke opcije. Smatram dobro da se pojavljuje politička konkurencija, da će to motivisati sve da budemo bolji, a li isto tako mislim da bolje da svi uđemo u političku arenu a ne da se sa strane pravimo pametni i pokušavamo da nipodaštavamo svu energiju ljudi koji su u političkoj areni i pokušavau da nešto reformišu", napomenuo je Abazović.

Tok 11. sjednice Vlade pratite OVDJE

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније