Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ R.B. ]

06. 10. 2022. 09:39 >> 09:41

OPŠTINA BUDVA

Podrška za 19 biznis ideja žena preduzetnica

Na javni poziv za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Budva za podršku ženskom preduzetništvu pristigle su 33 prijave, od kojih je, na osnovu bodovne rang liste, prihvaćeno 19.

Kako je saopšteno iz Opštine, Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu dodijelila je sredstva za realizaciju biznis ideja za 19 preduzetnica na osnovu bodovanja, a njihovo poslovanje se, između ostalog, odnosi na usluge izrade projektne dokumentacije, ugostiteljstvo, proizvodnju dječje opreme, perionicu veša sa žetonima, školu stranih jezika i dnevni boravak, Arhitektonski biro.

Finansiraće se, između ostalih, i biznis ideje koje se odnose na pržionicu kafe, proizvodnju tjestenine, proizvodnju i prodaju kozmetičkih preparata, računovodsto, frizersko-kozmetički salon, poslovni konsalting, digitalni marketing.

Budžetom Opštine Budva za ovu godinu predviđeno je ukupno 100 hiljada EUR za podršku ženskom preduzetništvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније