Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

07. 10. 2022. 15:21 >> 15:21

UPCG

Raspisan godišnji konkurs UPCG za dodjelu nagrada za DOP

Unija poslodavaca (UPCG) je raspisala konkurs za dodjelu nagrada za primjere dobre prakse kompanija u oblasti društveno odgovornog poslovanja (DOP), pod nazivom UPCG nagrade za DOP.

Konkurs UPCG je otvoren od danas do 31. oktobra, a pravo učešća imaju sva preduzeća koja su registrovana u Crnoj Gori.

Svečana ceremonija dodjele godišnjih UPCG nagrada za DOP, koju UPCG organizuje osmi put, biće održana u decembru.

“Cilj UPCG nagrada za DOP je promocija primjera dobre prakse DOP-a u Crnoj Gori, kao i preduzeća koja osmišljavaju i primjenjuju takav pristup poslovanju”, navodi se u saopštenju.

Prema propozicijama konkursa, UPCG će preduzećima dodijeliti ukupno deset nagrada, i to za poslovanje u oblastima DOP-a koje se odnose na brigu za zaposlene, životnu sredinu i zajednicu.

Takođe, jednom preduzeću koje je najbolje inkorporiralo DOP po sve tri navedene oblasti UPCG će dodijeliti Veliku nagradu.

„UPCG nagrade za DOP se dodjeljuju u tri kategorije odnosno mala preduzeća do 50 zaposlenih, srednja preduzeća do 250 zaposlenih, kao i velika preduzeća sa preko 250 zaposlenih”, navodi se u saopštenju.

Od pristiglih prijava/primjera dobrih poslovnih praksi, Evaluacioni odbor će izabrati najbolja preduzeća za svaku oblast DOP-a i u svakoj kategoriji.

Glavni kriterijum na osnovu kojih će se nagrade dodjeljivati su održivost, inovativnost i ostvareni uticaj na sve uključene strane. Zainteresovane kompanije mogu prijaviti najviše tri projekta po svakoj kategoriji, uz uslov da projekti nijesu završeni prije 1. januara.

Obrazac za prijavu učešća, kao i dodatne informacije, zainteresovane kompanije mogu preuzeti sa sajta UPCG: poslodavci.org

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније