Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M. [ Mina biznis ]

12. 11. 2022. 21:22   >>  21:21

CGES

Prikupljaju ponude za obezbjeđivanje kreditnih sredstava

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) objavio je javni poziv za prikupljanje ponuda za obezbjeđivanje kreditnih sredstava od finansijskih institucija za otkup elektroprenosne infrastrukture potrebne za napajanje električnom energijom auto-puta Bar - Boljare, dionice Smokovac - Mateševo.

U javnom pozivu se navodi da je ukupan iznos sredstava za realizaciju projekta otkupa 20 miliona EUR.

Za dodatne informacije, u vezi sa detaljnim kriterijumima javnog poziva, zainteresovane finansijske institucije se mogu obratiti putem e-mail adrese: finansije@cges.me ili putem kontakt telefona, u periodu od sedam sati do 15 sati, svakog radnog dana, na 020/407-608 i 020/407-692.

Iz CGES-a su napomenuli da ponude mogu, osim samostalnih finansijskih institucija, dostaviti i konzorcijumi.

“Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 22. novembar do deset sati, kada će se i obaviti njihovo otvaranje u prostorijama CGES-a, ul. Bulevar Svetog Petra Cetinjskog broj 18, sala za sastanke na drugom spratu”, dodaje se u pozivu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније