Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

М.М. [ Jadran Budva ]

25. 11. 2022. 16:23   >>  16:24

SPREMNI ZA POSTIZANjE DOGOVORA

Počeli pregovori o kupoprodaji budvanske Citadele

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović sa saradnicima i vlasnik preduzeća Imobilia doo iz Budve Branko Ćupić sa svojim timom počeli su pregovore na temu kupoprodaje Citadele u Starom gradu. Obije strane su izjavile da su se stekli uslovi da se pitanje Citadele koje opterećuje obje strane već nekoliko decenija riješi.

Na sastanku je izražena spremnost da se pregovori nastave u cilju postizanja obostrano prihvatljivog dogovora.

Opština Budva će odmah pokrenuti zakonom propisane procedure i zatražiti od državnog katastra da uradi procjenu vrijednosti imovine u vlasništvu preduzeća Imobilia doo. Nakon urađene procjene nadležnog državnog organa preduzeće Imobilia doo će iznijeti svoju ponudu za prodaju Citadele koja će biti predstavljena javnosti.

Dogovoreno je da pregovori traju do 31. decembra, kada će biti poznato da li su zainteresovane strane postigle sporazum o kupoprodaji Citadele i pod kojim uslovima.

Opština Budva će o toku pregovora redovno obavješavati javnost u narednom periodu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније