Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.M.Lj. ]

06. 12. 2022. 10:24 >> 10:21

SAVREMENI OBJEKAT

Nova poslovnica EPCG na Žabljaku

Elektroprivreda Crne Gore otvorila je novu, savremenu poslovnicu na Žabljaku. Građani će imati priliku da u modernom i pristupačnom objektu, na atraktivnoj lokaciji, u centru grada, pored plaćanja računa, dobiju sve neophodne informacije, saopšteno je iz te kompanije.

Povodom otvaranja poslovnice, koja se nalazi u ulici Božidara Žugića 10, izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin istakao je da se nastavlja sa širenjem infrastrukture širom Crne Gore.

„Danas, na zadovoljstvo građana Žabljaka, otvaramo novi objekat koji će umnogome olakšati funkcionisanje i komunikaciju između potrošača i EPCG, imajući u vidu da će, u ovom modernom i prijatnom objektu, potrošači imati priliku da pored plaćanja računa, dobiju sve neophodne informacije”, kazao je Rovčanin.

Dodao je da jedan savremeno sređen objekat pripremaju i u Pljevljima.

“Želimo da sve naše objekte FC Snabdijevanja prilagodimo renomeu i imidžu EPCG i potrebama građana“, kazao je direktor EPCG.

Direktor reginalnog centra Nikšić, Marinko Koprivica, istakao je da se otvaranjem nove poslovnice unapređuje poslovanje i povećanje zadovoljstva korisnika usluga, njih oko 7000 hiljada kao i da su Žabljačani dobre platiše.

Šefica OJ Žabljak, Branka Pavlović istakla je da su radovi izvanredno izvedeni, te da su stvoreni dobri uslovi za rad u narednom periodu, kako zaposlenih tako i samih potrošača. Pavlović kaže, da od oko 7.000 hiljada potrošača, njih bar 1.500 mjesečno dolazi u poslovnicu, što zbog plaćanja, komunikacije, reklamacije i slično.

U novom prostoru poslovnice na Žabljaku, kao i u ostalim jedinicama lokalnog Snabdijevanja koje EPCG ima u Crnoj Gori, potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, da potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga, Ugovor o snabdijevanju, da podnesu prigovor, promijene ime kupca (vlasnika brojila), kao i da dobiju sve informacije o servisima EPCG – primanje računa elektronskim putem, primanje notifikacije o visini računa putem SMS-a, plaćanje računa putem web portal EPCG bez provizije i sl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније