Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

12. 11. 2023. 15:32 >> 15:32
1

SINDIKAT EPCG ŽELjEZARA NIKŠIĆ

"Vučinić od početka imao podršku Sindikata"

Sindikat kompanije EPCG Željezara Nikšić demantovao je tvrdnje doskorašnjeg predsjednika Odbora direktora, Maksima Vučinića, da je fizički napadnut na zboru radnika, kao i da nije imao podršku te radničke asocijacije.

"Povodom saopštenja Vučinića da nije imao podršku Sindikata i da je fizički napadnut od jednog našeg radnika, želimo da najoštrije demantujemo to saopštenje. Kao prvo, Vučinić je imao našu punu podršku od prvog dana otkada je stupio na funkciju predsjednika Odbora direktora EPCG Željezara Nikšić, smatrajući da će sin našeg bivšeg predsjednika biti jedan od nas”, navodi se u reagovanju Sindikata.

Kako je vrijeme odmicalo, ta nada je, kako su kazali, polako umirala, a danas je definitivno i ugašena, prenosi portal Vijesti.

“Gospodine Vučiniću, na našu žalost, mi ne možemo da damo ostavku na naša radna mjesta, jer je to jedino što imamo. Mi nemamo stranku koja je nastala iz Željezare da odemo u to ime u Skupštinu, zahvaljujući radnicima Željezare", navodi se u regovanju.

Predstavnici Sindikata su kazali da, i pored svega, pozivaju Vučinića da pokaže da je za i uz radnike i da se vrati da zajedno podignu Željezaru iz pepela, da to ne bude samo priča.

"Imaće i punu podršku i zagarantovanu bezbjednost, jer želimo svi u Crnoj Gori da znaju da nije bilo nikakvog fizičkog, već isključivo verbalnog duela s obje strane. Nijesu političari obespravljeni u Crnoj Gori od radnika, već je to do sada bilo obrnuto. Da li je problem što Sindikat nije politički? Mi se iskreno nadamo da nije", zaključuje se u reagovanju Sindikata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније