Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ R.B. ]

21. 03. 2024. 16:02 >> 16:02
2

RENOMIRANI PARTNER

Solar Gradnja i Kaldera potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

EPCG Solar gradnja d.o.o. potpisala je ugovor o poslovno–tehničkoj saradnji sa kompanijom Kaldera iz Laktaša. Izvršna direktorica Solar gradnje Valerija Saveljić kazala je da je u pitanju renomirana firma koja već 30 godina uspješno posluje kao proizvodno-uslužno preduzeće u sektorima elektroenergetike i telekomunikacija.

"Naša kompanija je vrlo ozbiljno shvatila preporuku ministra energetike i rudarstva Saše Mujovića, da EPCG SG izađe na tržište pa smo upravo krenuvši tim putem dobili ovako renomiranog partnera. U prilog tome govori i činjenica da je Kaldera proširila plasman svojih postojećih, ali i novih proizvoda na širem tržištu. Tome svjedoči da je svjetski poznati proizvođač SIEMENS, prepoznao mogućnosti Kaldera Company i potpisao ugovor o licenciranoj proizvodnji za cjelokupni proizvodni asortiman primarnih i sekundarnih srednjenaponskih postrojenja tipa 8DJH, SIMOSEC I NXPLUS", rekla je Saveljić.

Istakla je da je ovaj sklopljeni ugovor rezultat predanog rada čitavog menadžmenta Solar Gradnje i svih zaposlenih.

Kako je Saveljić na kraju istakla, cilj saradnje je zajednički nastup na tržištu pod što povoljnijim uslovima i realizacija projekata kroz umrežavanje sa poslovnim partnerima obje strane, uz angažovanje raspoloživih kapaciteta, a komparativna prednost EPCG SG je što raspolaže sa velikim brojem obučenih i licenciranih montera i inženjera, u odnosu na druge kompanije u zemlji i regionu.

Kaldera je, između ostalog, specijalizovana i za izvođenje elektromontažnih radova na elektroenergetskim postrojenjima, industrijskim i javnim objektima.

Kompanija je osnovana 1994. godine, a njena osnovna djelatnost je proizvodnja uređaja za distribuciju i kontrolu električne energije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније