Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J. [ Mina business ]

26. 04. 2024. 17:26 >> 17:26

DOGAĐAJ

U ponedjeljak o zaštiti konkurencije

Događaj pod nazivom Dan konkurencije koji Agencija za zaštitu konkurencije organizuje u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta Crne Gore održaće se u ponedjeljak.

Nakon uvodnih obraćanja dekana Ekonomskog fakulteta Mijata Jocovića i predsjednika Savjeta AZK Dragana Damjanovića, uslijediće panel diskusija pod nazivom Politika zaštite konkurencije kao faktor ekonomskog razvoja.

Na panel diskusiji će učestvovati redovni profesor Ekonomskog fakulteta UCG Nikola Milović, Branimira Kovačević iz Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) Hrvatske, advokat Vuk Leković iz beogradske advokatske kancelarije Gecić Law, zamjenik direktora AZK-a Enis Huremović, kao i direktor AZK-a Nebojša Jovović.

Moderator događaja biće načelnik sektora za Međunarodnu saradnju i medije u AZK-u, Luka Dedić.

Događaj će početi u deset sati u sali Mediteran na Ekonomskom fakultetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније