Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ M.L.B. ]

08. 08. 2022. 17:53 >> 17:50

VUKOVIĆ NAJAVIO

Uskoro uređenje parka kod SC "Morača"

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković najavio je da uskoro kreće uređenje parka kod Sportskog centra "Morača".

"Nakon što smo, u neposrednoj blizini, temeljno rekonstruisali sportske poligone, uskoro ćemo započeti sa sredjivanjem velike zelene površine u kompleksu SC ‘Morača’ ", najavio je Vuković na Fejsbuku.

Na tom prostoru, kako kaže, biće novi paviljon modernog dizajna, namijenjen za miran odmor i jogu, prostor za piknik, savremeni urbani mobilijar, nove šetne staze i savremenu rasvjetu.

Kompletna površina od 9.000 m2 biće, biće kako kaže, pokrivena sistemom za navodnjavanje.

"Nakon realizacije ovog projekta, sa temeljno rekonstruisanom velikom dvoranom SC, novom Bemax arenom, dva prelijepa bazena i modernim sportskim poligonima, moći ćemo da se pohvalimo najljepšom sportskom zonom u ovom dijelu Evrope", napisao je Vuković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније