Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

М.М.Љ.

01. 12. 2023. 08:29 >> 08:34

NEMA POVRIJEĐENIH

Požar u stanu i na krovu zgrade na Koniku

Podgorički vatrogasci lokalizovali su požar koji je sinoć izbio u jednom stanu u naselju Konik. Iako je vatra zahvatila spavaću sobu i krov zgrade, u požaru niko nije povrijeđen.

Jutros u 4:54 sata Služba zaštite i spašavanja primila je poziv da gori zgrada u naselju Konik.

“Na lice mjesta upućene su dvije posade sa pet vatrogasaca. Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da gori spavaća soba u stanu i da se požar proširio na krovnu konstrukciju zgrade. Uspješnom intervencijom vatrogasaca, požar je u kratkom roku ugašen u 05.08 sati”, navodi se u saopštenju.

Prilikom intervencije korištena je hidrantska mreža unutar objekta, što je u mnogome olakšalo intervenciju vatrogasaca.

“Ovo je dobar primjer saradnje građana i vatrogasaca, gdje je zbog uspješno sprovedenih preventivnih mjera koje se ogledaju u pravilnom održavanju hidrantskog ormarića, skraćeno vrijeme gašenja požara”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније