Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

B.B. [ Mina ]

06. 03. 2024. 10:23 >> 10:27
Čitaj mi:

Perović Durković

Reagensi stigli u podgoričke domove zdravlja

U podgoričke domove zdravlja u utorak su stigli reagensi, pa pacijenti sve neophodne analize sada mogu raditi u laboratorijama tih zdravstvenih ustanova, kazala je vršiteljka dužnosti (v.d.) direktorice Doma zdravlja Podgorica Dragana Perović Durković.

Ona je, u jutarnjem programu Televizije Vijesti, saopštila i da je nabavka reagenasa, kojih nije bilo više od mjesec, jedan od izazova u poslovanja te ustanove koji su je dočekali po preuzimanju funkcije.

"Pacijenti mogu sve analize koje su bile nedostupne sada odraditi u Domu zdravlja Podgorica", rekla je Perović Durković.

Ona je kazala da su vrlo brzo prevazišli problem i dodala da se nada da se neće ponavljati.

"Imaćemo reagense do kraja ove godine, onda ide planiranje za naredne četiri", istakla je Perović Durković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније