Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

27. 04. 2024. 18:24 >> 18:27

ĐENOVIĆ NOSIlac liste

Demokrate u Budvi predale izbornu listu

Demokratska Crna Gora je sinoć u Budvi, Opštinskoj izbornoj komisiji, predala izbornu listu: ,,Ojačaj, Obnovi, Oživi- Budva odlučuje” na čelu sa nosiocem Đorđem Zenovićem i Draganom Kažanegra Stanišić, saopšteno je iz te partije.

"Listu čine prepoznate Budvanke i Budvani koji su svoj život i rad posvetili razvoju svoje lokalne uprave, a da je to prepoznato od strane građanki i građana govore i brojni potpisi podrške ovoj pobjedničkoj listi, koji su predati Opštinskoj izbornoj komisiji", poručili su u saopštenju. 

Kako navode, ispred prostorija Skupštine opštine Budva, kandidatima za odbornike i građanima Budve obratio se nosilac liste Đorđe Zenović i poručio da zvanično počinje kampanja koja će trajati mjesec dana.

Zenović je u svom govoru istakao da su, zajednički u prostorijama OIK-a, upravo predali pobjedničku listu, navodeći zbog čega je smatra pobjedničkom.

"Već smo obavili na desetine razgovora sa našim sugrađankama i sugrađanima, njihova reakcija je odlična i neupitno ukazuje na sjajan izborni rezultat koji će nadmašiti sve prethodne! Naš slogan je: ,,Budva odlučuje” , upravo da bi time poslali poruku da se prethodnih godina o Budvi nije odlučivalo u Budvi i to njeni građani odlično znaju", istakao je on. 

On je poručio da će tu praksu promijeniti, i da će se o Budvi odlučivati isključivo u Budvi i od ljudi koji najbolje znaju probleme grada, te da se "prethodna uprava urušila kao kula od karata upravo jer su dozvolili da o interesima Budve odlučuju neformalni i formalni centri moći u Crnoj Gori i regionu".

"Vodićemo isključivo pozitivnu kampanju, predstavljaćemo naše ideje i viziju razvoja grada, ali i naše ljude koji će biti stožer nove vlasti, koja će konačno biti stabilna 4 godine, nakon čega ćemo se moći pohvaliti sa renesansom koju smo Budvi donijeli", istakao je on. 

Poručuju da u Budvi jedino Demokrate nemaju funkcionere pod istragom Specijalnog državnog tužilaštva, i upravo zato, ističu, građani sa ponosom šalju poruku da će svu energiju, integritet i znanje ugraditi u javni interes i napredak Budve. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније