Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

B.B.

21. 03. 2024. 10:41 >> 10:43
Čitaj mi:

Drobnjak

Zaštititi integritet odbornika, kazniti odgovorne službenike za incident na presu

Odbornica Liberalne partije i članica kluba SD-LP u Skupštini Glavnog grada Jovana Drobnjak osudila je, kako je kazala, neprimjeren čin upada i prekidanja konferencije za medije odbornika Miloša Maškovića.

"Povodom skandala koji se dogodio tokom presa odbornika SD i predsjednika kluba odbornika SD - Liberalna partija, na kojem je izvršen upad od zaposlenih u JU "Kakaricka gora" izražavam osudu takvog neprimjerenog čina. Juče viđene scene tokom konferencije za medije odbornika Miloša Maškovića su jedinstvene u crnogorskoj politici i prestavljaju ružan primjer kako se ne treba reagovati na iznesene stavove i drugačije mišljenje. Mojem poštovanom kolegi Maškoviću želim da čestitam na džentlamenskom odnosu prema osobi koja je prekinula pres i pokušala da ga izazove na neku reakciju koja bi bila neprimjerena", navodi Drobnjak.

Pozvala je u ime Odbora Glavnog grada Liberalne partije i svoje lično ime, sve aktere političkog i javnog života da budu primjer demokratskog i kulturnog dijaloga i da ostanu na nivou da čuvaju druge od sebe i uzdrže se prejakih riječi ili postupaka.

"Očekujem da će rukovodstvo Skupštine Glavnog grada i sama gradonačelnica preduzeti sve da se zaštiti integritet odbornika i odbornica, ali i kazne osobe koje su izazvale ovaj incident. Takvim licima nema mjesta u strukturama Glavnog grada i sankcije prema njima trebaju biti jasna poruka da se to neće tolerisati", poručila je Drobnjak.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније