Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

12. 04. 2024. 13:29 >> 13:29

zaključno sa 17. aprilom

Produžen rok za prijave za Proljećni pazar

Zbog velikog interesovanja za učešće na predstojećem Proljećnom pazaru, odnosno za korišćenje montažnih objekata (kućica i štandova) na Trgu nezavisnosti, iz Glavnog grada obavještavaju da je rok za prijave na Javni poziv produžen i da se mogu prijaviti zaključno sa 17. aprilom.

Samim tim, Proljećni pazar će umjesto 29. aprila kako je prvobitno bilo najavljeno, zvanično biti otvoren 07. maja i trajaće do 21. maja.

"Podsjećamo, Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, bez naknade, preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice", kazali su iz Glavnog grada.

Svi zainteresovani prijave mogu predati radnim danima od 08:00 do 15:00 sati u šalter sali zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa ulica br. 20 (ulaz sa Trga nezavisnosti).

Detalji o načinu prijave i uslovima dostupni su na linku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније