Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 05. 2013. 08:44 >> 12:59
21

PREPOROD DRŽAVE

Šabović: Da raskinemo sa DPS-om

U Crnoj Gori je neophodno formirati novu političku snagu koja bi preporodila državu, smatra poslanik Socijaldemokratske partije Džavid Šabović, navodeći da će realizaciju te ideje uskoro incirati u organima svoje stranke.

Novu političku snagu, kako je Šabović kazao za Dnevne novine, trebalo bi da čine predstavnici SDP, Pozitivne, SNP, PZP, LP, manjinskih partija i samo pojedini poslanici DPS-a.

“Ukoliko se formira pokret u toku ove godine, to bi značilo da će SDP napustiti koaliciju sa DPS-om. U novom pokretu bi se našli samo pojedini članovi DPS-a. Nešto mora da se desi, jer je trenutno stanje u državi neizdrživo”, ocijenio je Šabović za Dnevne novine.

 On je istakao da je SDP partija koja ne želi da dozvoli da se ruši Crna Gora i, dodao je, ima rješenje koje će preporoditi državu.

“Ideja nije samo moja. Ona se iskristalisala iz brojnih razgovora i osmišljena je nakon onoga što sam čuo od birača, ali i funkcionera i članova SDP-a. Formiranje novog pokreta koji bi se zvao opšti građanski pokret je dobra ideja”, rekao je Šabović.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније