Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 10. 2013. 08:17 >> 08:16
2

AFERA "SNIMAK"

Vešović: Neozbiljne najave DF-a

Demokratska partija socijalista smatra da se „niko ozbiljan ne bi usu­dio" da predloži rezoluciju kakvu je najavio Demokrat­ski front da će procesuirati parlamentu povodom afere "Snimak".

Demokratski front najavio je da će Skupštini podnijeti rezoluciju o odgovornosti za izborne zlou­potrebe u kojoj se navodi da crnogorska Skupština treba da pozove Demokratsku partiju socijalista da smijeni sve aktere afere "Snimak" i da im uskrati imenovanje na bilo koju javnu funkciju u naredne četiri godine.

"Sumnjam u istinitost medijskih navoda o sadržaju rezolucije ko­ju će Demokratski front predlo­žiti Skupštini Crne Gore. Niko iole ozbiljan i politički pismen ne bi se usudio ni da pomisli ono što će navodno DF predložiti, a kamoli da sve to stavi na papir i ponudi Skupštini na usvajanje kao obavezujući dokument" - ka­zao je Časlav Vešović, portparol DPS-a za Pobjedu.

Poslanik Socijaldemokratske partije Džavid Šabović kazao je da afera „Snimak" nije završena dok se ne utvrdi prava istina i po­ručio da će on podržati opozici­onu rezoluciju kojom se traži utvrđivanje političke odgovor­nost u tom slučaju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније