Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 12. 2020. 11:20 >> 11:20
3

PRAVA CRNA GORA

Nova Vlada sanira štetu koju je SDP napravio

U Pravoj Crnoj Gori podsjećaju da nije bilo tako davno kada je poslanik Raško Konjević bio lojalan sljedbenik politike Mila Đukanovića i Duška Markovića, pa njegove kritike na potez nove Vlade o prodaji obveznica nije na mjestu, jer se tim potezom sanira šteta koju je partija kojoj Konjević pripada napravila.

Kako se ističe u saopštenju, Konjević je aminovao nabavku brodova iz Kine, zaduženja za željeznicu, ugovor za izgradnju autoputa, ali i prebijanje novinara i bacanje bojnih otrova na sugrađane koji su mirno protestvovali protiv oholosti, bahatosti i korupcije bivše vlasti.

Nije se brinuo, kaže u saopštenju Aleksandra Deletić iz Prave CG, dok je bio ministar, kada, od koga i pod kojim uslovima se zadužuje da popuni budžetske rupe.

"Zanima poslanika Konjevića zašto nam treba novac da platimo Kinezima za autoput koji je njegova vlada dogovorila. Ne može da shvati poslanik Konjević kako se to ne naplati poreski dug koji su njegovi drugovi napravili. Sredstva koja je nova Vlada obezbijedila prodajom obveznica, biće dobrim dijelom korištena za saniranje štete koju je SDP napravio", ističu u Pravoj, dodajući da bi pošteno bilo da poslanik Konjević makar ćuti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније