Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 11. 2013. 22:55 >> 22:55
4

LIBERALNA PARTIJA

Popović: Sami smo krivi za loš rezultat

Liberalna partija (LP) postigla je loš rezultat na lokalnim izborima na Cetinju i u Petnjici, za šta je sama kriva, ocijenio je lider te stranke, Andrija Popović.

On je rekao da su se pokazala kao nerealna njihova očekivanja da, u postojećim okolnostima, mogu očuvati parlamentarni status na Cetinju i ostvariti ga na prvim lokalnim izborima u obnovljenoj opštini Petnjica.

 

 

„Krivica prevashodno leži na nama, jer za godinu, od kada smo povratili parlamentarni status na državnom nivou i konsolidavali stranku, nijesmo uspjeli izgraditi, odnosno povratiti nekadašnju partijsku infrastrukturu u te dvije opštine“, navodi se u saopštenju Popovića.

On je poručio da će liberali u Prijestonici i Petnjici krenuti od početka, do kraja godine osnovati opštinske odbore i „u podmlađenom sastavu pokušati povratiti nekadašnji ugled“.

„Posebno šokantno djeluje činjenica na ovim izborima da nosilac izborne liste LP ’Za nas Petnjičane-nego što’, Nasuf Korać, nije imao pravo glasa u svojoj opštini Petnjica, iako je Opštinska izborna komisija proglasila našu izbornu listu i njega kao nosioca“, kazao je Popović

On tvrdi da je to nezabilježen primjer u istoriji, ne samo crnogorskih izbora.

Popović je čestitao Demokratskoj partiji socijalista pobjedu na izbornim na Cetinju, Mojkovcu i Petnjici.

„Kao i svim ostalim političkim subjektima koji su ušli u lokalne parlamente, ali i građanima koji su u velikom broju izašli na lokalne izbore“, dodao je Popović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније