Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

27. 10. 2021. 13:12 >> 14:22
12

O REKONSTRUKCIJI

Abazović: Nema pomaka, ni sastanaka

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je danas da nema pomaka, ni najavljenih novih razgovora i sastanaka o rekonstrukciji Vlade.

 

“Trenutno nema pomaka, nema sastanaka ako ih bude mi ćemo se rado odazvati”, poručio je Abazović i dodao da svi ostaju na svojim pozicijama.

Abazović je naveo i da se više ne bi osvrtao na pitanje rekonstrukcije Vlade.

“Mislim da je ta priča aterirala posljednjih dana", kazao je Abazović novinarima.

O Eskobaru i iznenađenjima...

On je najavio da će američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar posjetiti uskoro Crnu Goru.

“Ja očekujem da prenese poruke o kojima smo razgovarali u Vašingtonu. Mislim da će za građane neke stvari biti interesantne”, naveo je Abazović i dodao da će biti iznenađujućih pozitivnih pomaka.

"Mislim da su stavovi SAD administracije jasni i korisni za građane Crne Gore”, naveo je Abazović.

Na pitanje kakva je politička iznenađenja iz SAD mogu građani očekivati, Abazović je kazao:

“To ćemo vidjeti, biće jasno. To ne možemo da očekujemo da će se desiti sjutra ili za nedjelju dana, ali sama činjenica da se posjeta dešava odmah i da će vjerovatno neke poruke biti prenesene, mislim da će biti jako korisne ja očekujem da se otvori i neka druga povoljnija perspektiva za sve građane Crne Gore”, zaključio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније