Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Milena Đurović Stanojević, RCG

07. 11. 2021. 13:36   >>  13:38 2

CETINJSKI SDP PREDAO LISTU

"Cilj nova, depolitizovana, snažno crnogorska gradska uprava"

Socijaldemokratska partija (SDP) predala je danas listu za lokalne izbore na Cetinju. Nosilac liste “SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje” je Nikola Đurašković.

"Danas predajemo pobjedničku listu koja predstavlja novi politički koncept baziran na snažnoj podršci građana. Na našoj listi se uz prepoznate političke kandidate nalazi čak 16 nestranačkih ličnosti, profesionalno ostvarenih pojedinaca koji svoje znanje i stručnost stavljaju u funkciju razvoja Cetinja. Riječ je o apsolutnoj novini na političkoj sceni i konceptu koji već u ovoj fazi dobija ogromnu podršku građana", kazao je Đurašković.

Kako je dodao, na ovaj način žele jasno da pokažu da im je cilj nova, depolitizovana, snažno crnogorska, gradska uprava bazirana na znanju, na stručnim i kredibilnim pojedincima koji će neumorno raditi za Cetinje.

"Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže, daju prodšku najboljem timu i sa nama rade svim srcem za Cetinje", poručio je Đurašković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније