Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

16. 01. 2022. 12:18 >> 12:20
16

MILAČIĆ

Joković "ruši" izbornu volju građana

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je ocijenio da lider SNP-a Vladimir Joković "ruši" 30. avgust i ogovara Pravu Crnu Goru iza leđa, nakon što je pobjegao od poziva da se časno pred građanima pogledaju u oči.

Kako navodi u reagovanju na izjave Jokovića sa izborne konvencije SNP-a u Tuzima, izdajnik je onaj koji je stavio potpis na izdaju građana u ime fotelja.

"Pravu Crnu Goru ne bi čudilo da građanima izrežirate film kako je upravo rukovodstvo SNP zbacio Mila Đukanovića. Rukovodstvo SNP-a je možda zbacilo svog prvog predsjednika pokojnog Momira Bulatovića i mnoge njemu slične časne ljude i po dubini i po širini, ali jedini ko je zbacio DPS je ovaj narod i duhovnost koja je stala na njegovo čelo. Rukovodstvo SNP-a jeste iskusno u predizbornom ucjenjivanju građana, i jeste naviklo da se raspada, dijeli i otcepljuje, ali Vam ništa ne daje pravo da izdajete izbornu volju građana, pa ni fotelje i funkcije, jer ako se partijama i političkim subjektima gledalo kroz prste prije izbora, kada je pobjeda 30. avgusta u pitanju, neće se oprostiti nikome ništa", poručuje Milačić.

Kako dodaje, jasno je ko je sve orkestrirano stao u odbranu SNP-a, a to nijesu bili građani koji su glasali 30. avgusta.

"Naprotiv, to su bili članovi predsjedništva DPS-a, podržali su vas svi sateliti DPS-a u opoziciji i konačno oni u medijskom i građanskom sektoru, ali, nažalost, branili su Vas, zajedno sa DPS-om, i neki partneri iz vladajuće većine. Ako zaista hoćete multietničku i građansku Crnu Goru red je bio da kažete bar riječ o skaradnim događajima u vezi kokainske zaplene usred Podgorice i usred najvećeg trgovinskog lanca u Crnoj Gori", navodi lider Prave.

Ističe da koketiranje Jokića sa manjinama nema veze sa ostvarivanjem manjinskih prava, već sa novom političkom realnosti u kojoj ponovo jača i iz sjenke državu kontroliše Milo Đukanović, koji vješto koristi slabosti SNP i Jokovića.

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније