Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

19. 01. 2022. 15:12   >>  15:19 24

SPAJIĆ ABAZOVIĆU

"Ne dozvoli da te narod zapamti kao izdajnika"

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić poručio je da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović mora podnijeti ostavku ili povući inicijativu.

"Prijateljski: Ne dozvoli da te mladog i perspektivnog dinosaurusi potroše i pošalju u političku istoriju, a narod zapamti kao izdajnika. Povuci inicijativu, vrati se gdje pripadaš! Iz Vašingtona s ljubavlju", napisao je Spajić na Tviteru.

Poslanici Građanskog pokreta URA i opozicionih partija inicirali su danas glasanje o nepovjerenju 42. Vladi Crne Gore. Kako se navodi u inicijativi, koju je potpisao 31 poslanik, smatraju "jednim od osnovnih postulata savremene demokratije" da se Vladi provjeri podrška u Parlamentu.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније