Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

09. 02. 2022. 16:36 >> 16:50
5

DEMOKRATE ODGOVORILE

Bez garancija da neće s DPS-om je koaliranje s njima

Svaki razgovor s Građanskim pokretom URA, bez garancija da neće sa DPS-om, koaliranje je sa tom partijom, saopštila je Demokratska Crna Gora.

Demokrate su u odgovoru generalnom sekretaru GP URA Mileti Radovaniću, koji je kazao da su razgovarali sa SNP-om, a da će pozvati i Demokrate, saopštili da su ostali na istim pozicijama.

"Oni koji su sa DPS srušili izbornu volju građana, oni koji su potvrdili autentičnost prepiske u partijskim vajber grupama u kojima tvrde da samo fingiraju pregovore sa parlamentarnom većinom, oni koji su priznali da ruše Aleksu Bečića zato što im je on smetnja formiranju vlasti sa DPS, oni koji su izjavili da su u predizbornoj kampanji bili samo formalno protiv DPS-a kako bi prešli cenzus, oni koji su unaprijed dogovorili sva mjesta i pozicije sa DPS, oni koji nijesu isključili mogućnost formiranja vlasti sa DPS-om, oni koji su rušenje vlasti dogovorili u Beogradu, oni zaslužuju naš najdublji prezir", kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Prije rušenja Vlade i prije rušenja Alekse Bečića više puta su, kako su kazali, jasno saopštili da je preduslov dijaloga unutar izborne parlamentarne većine, javno i čvrsto obavezivanje da nema pravljenja skupštinske većine sa DPS.

"I tada i danas Demokratska Crna Gora je na istim pozicijama, samo što je situacija još drastičnija jer su zajedno sa Đukanovićem najavili formiranje nove skupštinsk većine. Svaki razgovor sa njima, bez garancija da neće sa DPS, je koaliranje sa DPS. Sretan put pajovići. Zdravo trošili pare. Vidjećemo kolika je kamata na 21 milion", navode Demokrate.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније