Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

20. 04. 2022. 12:32 >> 12:41
2

ĐUKANOVIĆ RASPISAO

Izbori u Baru, Danilovgradu, Kolašinu i Podgorici 19. juna

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović donio je odluku o raspisivanju izbora u Baru, Danilovgradu, Kolašinu i Podgorici za 19. jun.

To je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika.

"Raspisujem izbore za odbornike u Skupštini opštine Bar, Skupštini opštine Danilovgrad, Skupštini opštine Kolašin i Skupštini Glavnog grada Podgorica", navodi se u odluci Đukanovića.

Odluka je, kako se navodi, donešena na osnovu člana 95 tačka 10 Ustava Crne Gore.

Izbori će se održati 19. juna 2022. godine.

"Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a biće objavljena u 'Službenom listu Crne Gore' i u 'Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi'", navodi se u Odluci.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније