Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

20. 04. 2022. 19:24   >>  19:28 1

MILAČIĆ

Odluka SNP-a stvara novu duboku društvenu krizu

Odlukom SNP-a da uđe u nelegalnu i neustavnu manjinsku vladu sa SDP-om, ali i DPS satelitima, uz skupštinsko pokroviteljstvo DPS-a, stvara se nova i duboka društvena kriza, ocijenio je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Kako navodi Pravoj Crnoj Gori je od početka jasno da su SNP i URA prihvatili da budu džokeri DPS-a i na to su jasno ukazali još prilikom njihovog potpisivanja Memoranduma.

"Ukoliko pretežni dio većine ostane jedinstven, baterije ovog Frankenštajna biće brzo potrošene, prije nego što napravi bilo kakav izdajnički pokret ili korak. Zbog toga je važno da pobjednici 30. avgusta decidno ostanu izvan svake sjenke manjinske vlade i da jasnom i odlučnom politikom zajedno mobilišemo građane radi ostvarivanja hitnih parlamentarnih izbora", naglašva Milačić.

Prava Crna Gora upozorava SNP i sve njihove saradnike u borbi protiv demokratije i izborne volje 30. avgusta, da ne pokušavaju bilo kakvo samovlašće u Skupštini, bilo preko potpredsjednika Ervina Ibrahimovića, bilo preko nekog drugog poslanika, jer će bilo koja kriminalna organizacija koja na taj način pokuša da preuzme vlast, biti kažnjena onako kao zaslužuje i kako to nalažu političke i pravosudne prilike.

"Zbog toga, gospodo iz SNP-a i GP URA, umjesto bajki o ministarskim foteljama, pripremite izborne programe, pa o vašoj manjinskoj vladi razgovarajte tamo gdje je jedino prilika i mjesto, sa građanima u izbornoj kampanji za novi saziv Skupštine Crne Gore, a ne na ilegalnim sjednicama Skupštine, motivisanim protivustavnim samovlašćem i kriminalnim udruživanjem sa demokratski pobijeđenim i svrgnutim DPS-om", poručuje Milačić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније