Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

12. 05. 2022. 10:41   >>  10:40 6

KNEŽEVIĆ POZVAO

Đurović da ne glasa za slanje naših vojnika u krizna područja

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević pozvao je predsjednicu Skupštine Crne Gore Danijelu Đurović da danas na Savjetu za bezbjednost ne glasa za slanje naših vojnika u krizna područja na istoku Evrope.

"Kome se ratuje i gine u tuđim ratovima, neka regrutuje svoju djecu", napisao je Knežević na Tviteru.

Podsjećamo, danas će se u Vili Gorica održati sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost kojoj će predsjedavati predsjednik države Milo Đukanović.

"Na sjednici će biti razmatrani predlozi Ministrastva odbrane Crne Gore koji se odnose na upućivanje jedinica Vojske Crne Gore u sastav snaga Sjevernoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize i utvrditi nacionalna ograničenja pripadnika Vojske Crne Gore za vrijeme angažovanja u sastavu snaga Sjevernoatlantskog saveza za sprovođenje aktivnosti odgovora na krize”, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније