Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

18. 06. 2022. 13:18 >> 13:16
3

RAKOČEVIĆ

SDCG ponosni što su odbili učešće u Abazovićevoj vladi

Član Predsjedništva SDCG Marko Rakočević kazao je da su Socijaldemokrate svakim danom ponosnije što su odbili učešće u, kako je rekao, Abazovićevom lažnom pomirenju i smještanju kadrova DF-a po dubini.

“Posjeta premijera koji nije premijer napaćenoj i ratom razorenoj Ukrajini sa svojom rendžerskom svitom, vise je ličila na film Stivena Spilberga, kada Tom Henks i Vin Dizel, spašavaju redova Rajana, kog glumi Met Dejmond, nego na posjetu ozbilje državne delegacije. Dojam je da su Dritan i ekipa pošli tamo vise marketinški nego kao iskrena podrška našim evropskim prijateljima koje je zadesio pakao ruske agresije. A kakav su utisak ostavili, govori i poruka Predsjednika Zelenskog da je ugostio Premijera Albanije Dritana, i premijera Crne Gore Ramu.”, navodi se u saopštenju.

On je napomenuo ni da potpredsjednik Vlade Vladimir joković sa svojom partijom “jos nije skupio snagu da agresiju nazove pravim imenom”, već je to za njega i dalje vojna operacija, opravdana vjerovatno.

“Dok su bili užvljeni u uloge normandijskih spasilaca, u državi su na čelo Fonda za zdravstveno osiguranje doveli čovjeka koji se javno divio Kneževićevim dostignućima na Košarama i prilikom ustoličenja na Cetinju gotovo do mitskih razmjera, čovjeka koji je bio spreman da sa kriminalnim grupama udari na Crnogorce okupljene na Belvederu. Ostaje nejasno i ciji je kadar, obzirom da je amplituda kretanja id Zdravka Krivokapića do DF više nego uočljiva. Pa nam to negdje stidljivo nagovještava i da je na snazi onaj čuveni dogovor, da se DF ne "dira" po dubini. A nedje u toku kafe pauze u zasijedanju Vlade i Zoran Đurišic je imenaovan za "prvog vazduhoplovca " Crne Gore. Reciklaža kadrova na djelu, ipak je to dio zelene politike”, navodi se u saopštenju Rakočevića.

On je zaključio da je SD svakim danom sve ponosniji na svoju odluku da ne bude dio političkog rijalitija, čija “štetna pozadina osmišljena ne u domaćoj, nego tuđoj kuhinji, postaje sve očiglednija”.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније