Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

07. 07. 2022. 12:21 >> 12:18

UZ NAJVEĆE DRŽAVNE POČASTI

Kancelar Nehamer dočekao Abazovića u Beču

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović stigao je u glavni grad Republike Austrije, gdje je u okviru prve zvanične posjete dočekan uz najveće državne počasti.

Abazovića je ispred zgrade Saveznog kancelarijata dočekao savezni kancelar Karl Nehamer.

"Nakon svečanog dijela dočeka, smotre počasne garde i intoniranja himni dvije države, počeo je tet-atet sastanak saveznog kancelara Nehamera i premijera Crne Gore Abazovića. Nakon sastanka iza zatvorenih vrata i svečanog ručka koji će u čast dolaska premijera Abazovića prirediti savezni kancelar Nehamer, planirana je zajednička press konferencija", saopšteno je iz Vlade.

Takođe, predsjednik Vlade imaće danas odvojene bilateralne susrete sa Vernerom Kolglerom, vicekancelarom Republike Austrije i sa Aleksanderom Šalenbergom, ministrom za Evropu i međunarodne odnose Republike Austrije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније