Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M. [ TVCG ]

26. 07. 2022. 15:39 >> 15:36

MEDOJEVIĆ

"Problemi u bezbjednosnom sektoru posljedica formiranja manjinske vlade"

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da su svi problemi u bezbjednosnom sektoru posljedica pogrešne odluke URE da formira manjinsku vladu koju će podržavati DPS.

"Dritan Abazović i URA napravili su pogrešan politički potez formirajući vladu sa DPS-om. Iz te političke odluke proizilazi bezbjednosni haos. Ne mogu se ispuniti poglavlja 23 i 24 i ispuniti zahtjeve međunarodne zajednice, konkretno SAD-a i Velike Britanije da se izborimo sa klanovima koji švercuju kokain i cigarete. Abazović je obećao da će to ispuniti, a ipak danas Vlada nema legitimitet i podržana je od političke organizacije koja predstavlja organizovani kriminal", kazao je Medojević.

Na konferenciji za medije, Medojević je istakao da je to što je premijer obavijestio javnost da mu se sprema odmazda informacija koja je trebalo da uznemiri sve političke strukture u Crnoj Gori.

Poručio je i da strane službe od naše zemlje zahtijevaju odlučniju borbu s kriminalom i korupcijom, za šta unutar Vlade, kako je naveo, ne postoji volja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније