Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

03. 08. 2022. 13:32 >> 13:29
5

VUJOVIĆ

"Već sjutra predati inicijativa za pad Vlade i sruši premijera"

Zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović pozvao je da se, kako kaže, već sjutra preda inicijativa za pad Vlade i rušenje premijera Dritana Abazovića.

"Prevarno i kukavički kao i sve što radi, Dritan Abazović je danas potpisao ugovor sa SPC zbog čega pozivamo da se već sjutra preda inicijativa za pad Vlade i sruši premijer koji je kao niko prije njega obrukao Crnu Goru. Ovaj ugovor zbog toga što je neustavan, nezakonit, falsifikatorski i antidržavni će prvom prilikom, a to će biti veoma brzo, biti oglašen ništavim", poručio je Vujović.

Vujović kaže da je Abazović unio dodatnu destabilizaciju, nemir i podjele i, kako dodaje, u ključnom momentu spriječio Crnu Goru da uđe u brzu traku pristupanja Evropskoj uniji.

"Abazović misli da je ovom nečasnom i sramnom rabotom srušio i ponizio Crnu Goru, a u stvari je srušio sebe i svoje izdajničku namjere i politiku učinio potpuno očiglednom. U cijelom ovom procesu odnio se prema crnogorskim nacionalnim interesima, prema vjerskim i nacionalnim pravima Crnogoraca, istoriji i tradiciji ove zemlje, kao prema nečemu tuđem i stranom, kao prema neprijteljima. To je sve uradio kao klasičan Vučićev vazal i poslušnik i kao takav će ostati ubilježen u crnogorskoj istoriji, dok će Crna Gora njegovom političkom smjenom ubrzo dobiti čistu evropsku Vladu koja će uvesti zemlju u EU i poništiti antidržavni ugovor sa SPC", zaključio je Vujović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније