Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

15. 09. 2022. 12:53   >>  12:50 6

DANILOVIĆ

"Nevjerovatan nastup GP URA, sporan jedan resor"

Lider Ujedinjene CG Goran Danilović kazao da je su svi dobili danas priliku da se izjasne o resorima koje žele u budućoj Vladi.

“Svi smo dobili priliku da kažemo šta bismo voljeli koje mjesto u vladi, odbio sam da se izjasnim jer sam rekao o tome možemo na kraju kada se veliki dogovore, a po mom skromnom mišljenju oni koji imaju po jedan mandat nažalost nemaju mogućnost da imaju resor”, naveo je Danilović.

Kaže da su Demokrate danas doprinijele dogovoru više nego što su svi očekivali.

“Demokrate su jutros odustali od svakog mjesta u sektoru bezbjednosti. Ovakav nastup nakon tog odustajanja i nakon toga što se samo u jednom potencijano ministarstvu iz sektora bezbjednosti preklapaju DF i URA-SNP je meni nevjerovatan. 20 godina sam u politici ovako nešto nisam vidio”, naveo je Danilović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније