Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina/ M.L.B. ]

30. 09. 2022. 21:42 >> 21:51
5

KOPRIVICA

"Đurović spašena glasovima DPS-a"

Predsjednica Skupštine Danijela Đurović nije razriješena sa te pozicije zahvaljujući Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i onima koji su je izabrali, rekao je poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.

“Epilog večerašnjeg glasanja je sljedeći: Đurović je spašena glasovima DPS-a i onih koji su je, zajedno sa DPS-om, izabrali 28. aprila”, kazao je Koprivica na konferenciji za medije, nakon glasanja o razrješenju Đurović.

On je naveo da su Demokrate su ostale doslijedne inicijativi i, zajedno sa ostalim potpisnicima predloga, glasali za razrješenje.

“A u cilju poništenja i stavljanja van snage sporazuma i političkih dogovora koje je neko pravio sa DPS-om, suprotno izbornoj volji građana 30. avgusta 2020”, dodao je Koprivica.

On je kazao da su Demokrate insistirale na resetovanju odnosa izborne parlamenarne većine u cilju poništavanja dogovora koji su sklapani sa DPS-om.

“Ovo je potvrda opravdanosti naših stavova. Plašimo se da je ovo vraćanje duga zato što su potpisi podrške mandataru dati 20. a ne 19. septembra”, smatra Koprivica.

On je kazao da je očigledno riječ o proizvodu zakulisnih dogovora.

“Ponosni smo što je Bečić razriješen glasovima DPS-a, a vidjeli ste da je Đurović spašena upravo glasovima DPS-a-. To je velika poruka građanima pred izbore", zaključio je Koprivica.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније