Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 11. 2022. 14:30   >>  14:28

KOALICIJA "ZA TIVAT SVIH NAS"

"Nastavljamo razgovore sa političkim subjektima u Tivtu"

Razgovori o saradnji nakon Lokalnih izbora u Tivtu nastavljeni su i teku u kontinuitetu, saopštila je Koalicija "Prava stvar, Za Tivat svih nas - DPS, SD, SDP, LP”.

"Sa Hrvatskom građanskom inicijativom ponovljen je razgovor i još jednom podijeljeni zajednički stavovi i razmotrena rješenja koja bi u narednom periodu bila neophodna u cilju postizanja kako političke stabilnosti u Tivtu tako i potrebom za ubrzanijim razvojem našeg grada", navode u saopštenju.

Politički dijalog nastavili su sa Bokeškim forumom sa kojim, kako navode, dijeli građanske vrijednosti.

"Razgovor je protekao u duhu razmjene stavova i mišljenja sa ciljem razmatranja aktuelnog političkog ambijenta u Tivtu", dodali su u saopštenju.

Koalicija "Prava stvar, Za Tivat svih nas - DPS, SD, SDP, LP” najavila je da će nastaviti razgovore sa političkim subjektima u Tivtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније