Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

13. 12. 2022. 14:19 >> 14:31
3

BOŠKOVIĆ

"Jasno da DF rukovodi procesima u Crnoj Gori"

Poslanik DPS-a Predrag Bošković saopštio je da se nada da je međunarodnoj zajednici jasno da Demokratski front zupravlja procesima u Crnoj Gori. Njegova koleginica Aleksandra Vuković poručila je da je Crna Gora na prekretnici između Evropske unije i "Mandićevog vojvodstva".

Bošković se na Tviteru obratio američkoj ambasadi u Crnoj Gori, ambasadorki EU Oani Kristini Popi i ambasadorki Velike Britanije Karen Medoks.

“Da DF rukovodi procesima u Crnoj Gori jasno nam je odavno i na to smo upozoravali i u susret izborima 2020. godine da će se to desiti. Nadam se da je sad to jasno i kompletnoj medjunarodnoj zajednici”, poručio je Bošković.

Poslanica Aleksandra Vuković kazala je da je jasno da građani Crne Gore žele u EU, ali su URA i DCG, kao, kako je rekla, navodna brana od nacionalizma i antievropske politike DF-a, postali njegovi pioni.

“Njihova politika je ravnosuštna. Crna Gora je na prekretnici. EU ili Mandićevo vojvodstvo, izbor je naš”, navela je Vuković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније