Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Slobodna Evropa ]

11. 01. 2023. 14:55 >> 14:54

IMA ŽRTAVA

Eksplozija kod zgrade Ministarstva spoljnih poslova Avganistana

U Kabulu se dogodila eksplozija u blizini zgrade Ministarstva spoljnih poslova Avganistana, javio je Rojters.  Kako je naveo portparol policije Kalid Zadran, prijavljeno je da ima žrtava u tom incidentu koji se dogodio 11. januara oko 16 časova po lokalnom vremenu. 

Lokalni mediji javili su da portparoli ministarstava spoljnih i unutrašnjih poslova nijesu odmah odgovorili na zahtjeve za informacije u vezi sa eksplozijom u glavnom gradu Avganistana.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Rojters podsjeća da se administracija Avganistana kojom upravljaju talibani suočila sa pobunom militanata Islamske države koji su poslednjih mjeseci napadali ključne objekte, uključujući rusku i pakistansku ambasadu i kancelariju bivšeg premijera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније