Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

26. 01. 2023. 15:50 >> 15:45
2

DAMJANOVIĆ PORUČIO

"Pošta Crne Gore trebalo bi da preraste u Poštansku štedionicu"

Ministar finansija Aleksandar Damjanović, koji je u zvaničnoj posjeti Srbiji najavio je da će Pošta Crne Gore u trebalo da preraste u Poštansku štedionicu.  Damjanović se osvrnuo i na pitanje platnog prometa između dvije zemlje i ocijenio da saradnju u toj oblasti treba urgentno rješavati.

“Saradnja u oblasti platnog prometa je nešto što treba urgentno rješavati jer time smanjujemo troškove za građane i privredne subjekte”, kazao je Damjanović

On je gostujući na Kurir televiziji ocijenio da je Srbija je značajno uvećala prihode od igara na sreću, pa će u skladu sa iskustvom susjeda i Crna Gora pokušati da unaprijedi ovu oblast.

“Ova Vlada je resetovala odnose sa Srbijom što je u najboljem interesu najvećeg dijela građana Crne Gore i Srbije”, ocijenio je Damjanović.

Riječi je bilo i  o zajedničkim infrastrukturnim projektima, robnoj razmjeni i energetici.

"Autoput je prioritet kada su u pitanju infrastrukturni projekti.S obzirom da je u Crnoj Gori od skoro uvedena fiskalizacija, razmijenićemo iskustva o inovativnijim tehnikama za bolju naplatu prihoda. Možemo značajno unaprijediti procedure prelaska granice”, kazao je Damjanović. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније