Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

02. 02. 2023. 14:40 >> 14:36
2

ODRŽANA SJEDNICA

DNP podržao Mandićevu kandidaturu

Predsjedništvo Demokratske narodne partije je na danas održanoj sjednici jednoglasno donijelo Odluku da za predsjedničkog kandidata na izborima 19. marta podrži Andriju Mandića, saopšteno je iz DNP-a.

"Predsjedništvo Demokratske narodne partije je na danas održanoj sjednici jednoglasno donijelo Odluku da za predsjedničkog kandidata na izborima 19. marta podrži Andriju Mandića", navodi se u saopštenju.

DNP je uputio poziv svim političkim subjektima, NVO-sektoru, istaknutim intelektualcima, slobodnim građanima, "kojima je stalo do očuvanja nezavisnosti države, poštovanja njenog Ustava, borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, da snažno podrže Andriju Mandića, koji je svojim dosadašnjim javnim angažmanom i beskompromisnom borbom protiv režima Mila Đukanovića dokazao da će biti dostojan predsjednik svih građana Crne Gore". 

Oni su kazali da će na predstojećim predsjedničkim izborima građani birati tri kandidata. 

"Jedan će biti predstavnik mafije, drugi predstavnik ambasada, a treći predstavnik naroda. Andrija Mandić je nesumnjivo predstavnik naroda, i nemamo dilemu da će njegova pobjeda označiti trijumf narodne volje, koja Crnu Goru želi da vidi kao ekonomski prosperitetnu, nezavisnu od svih spoljnih uticaja, i oslobođenu od organizovanog kriminala i korupcije", navodi se u saopštenju.

Kako ocjenjuju, sama činjenica da je Demokratskii front, "za manje od nedjelju dana, već prikupio preko 15.000 potpisa podrške Andriji Mandiću, kao predsjedničkom kandidatu, najbolje govori o snazi našeg političkog saveza, ali prije svega o činjenici da je Crna Gora krenula pravim putem".

"Uvjereni u pobjedu Andrije Mandića, još jednom pozivamo sve, kojima je Crna Gora na srcu, da nam se pridruže u pobjedničkoj kampanji, i da budu dio istorijskog procesa koji smo započeli 30. avgusta 2020. godine. I da ne podliježu instant-političkim eksperimentima i kontroverznim ličnostima, koje projektuju ili mafija, ili ambasade", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније