Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

04. 02. 2023. 21:36   >>  21:38 5

"PRIJAVIO PREBIVALIŠTE U SRBIJI"

Medojević: Spajić ima stan od 88 kvadrata u Beogradu na vodi

Čelnik Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević saopštio je da je došao do dokumenta koji pokazuje da predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ima stan u kompleksu "Beograd na vodi", u Republici Srbiji. Medojević je rekao da Spajić ima stan od 88 kvadrata, i garažu od 12 kvadrata, te da vrijednost te nekretnine iznosi od 500 hiljada do milion eura.  

On navodi da je jasno da Spajić u Crnoj Gori ne može da se kandiduje za predsjednika. 

"Kako bi vodio državu, kako bi obavještavao građane, kada ovako radi. Spajić ne govori istinu i obmanjuje javnost", kazao je Medojević na Prvoj TV.  

Medojević je rekao da je ogorčen nakon svega što je u parlamentu glasao da član vlade bude političar koji je počinio brojne zloupotrebe, koji je uz to još i njegov zemljak. Naveo je da Spajić u svojim imovinskim kartonima nije prijavio nekretnine u Srbiji. 

U maju 2021. godine, kaže, nakon što je počeo šverc cigareta, Spajić kupuje luksuzni mercedes od 90.000 eura. Nakon prestanka funkcije, Spajić je prijavio i 187.000 eura, pojašnjava Medojević.

"Nema nekretninu prijavljenu, a ključna informacija je da li Milojko Spajić ima nekretninu u Beogradu. On je rekao prije dva dana da nema", kazao je Medojević.

Kako je rekao, Spajić ima stan na adresi, Hercegovačka 13A. Pokazao je izvod iz katastra Republike Srbije, izvađen na dan 27. decembar 2022. godine, gdje se vidi stan od 88 kvadrata, tada i registrovan. 

"Vlasništvo privatno 1/1, vlasnik Spajić Vladimira Milojko. Da, to je on. Tu je i matični broj. Ovdje imate vrlo važnu stvar za predsjedničke izbore, nije stavio adresu u Podgorici. Njegova adresa je Beograd, Srbija, Topalovićeva ulica", kazao je Medojević.  

Kako je rekao, Spajić bi mogao da se kandiduje za predsjednika u Srbiji, ali ne i u Crnoj Gori. 

"Osnovni razlog zašto se Spajić kandiduje jeste da dobije imunitet", rekao je Medojević. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније