Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

05. 02. 2023. 18:39 >> 18:34
6

OO DEMOKRATE NIKŠIĆ

"Demokrate spremne za pobjedu na predsjedničkim izborima"

Opštinski odbor Demokrata Nikšić saopštio je da je da daju punu podršku  Predsjedništvu tog političkog subjekta da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora na kojoj će biti utvrđen kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore.

"S obzirom na činjenicu da su Demokrate jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo  u političkoj borbi sa DPS-om, te da znamo kako se DPS pobjeđuje, Opštinski odbor Demokrate Nikšić, kao najsnažnija politička organizacija u Nikšiću, pruža punu podršku Predsjedništvu da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora na kojoj će biti utvrđen kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore", saopštili su oni.

Dodaju da su aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške su dinamizirani, te da ih ohrabruje "velika podrška građana Nikšića".

"To potvrđuju i informacije sa terena i relevantne istraživačke agencije. S tim u vezi, definitivno je da kandidat Demokrata ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i tamo odnese pobjedu nad bilo kojim drugim kandidatom", smatraju u nikšićkim Demokratama.

Ocijenili su da su Demokrate garant ekonomske i moralne obnove. 

"Te partija koja se snažno zalaže za vladavinu prava i ulazak Crne Gore u Evropsku uniju, koja čini vlast u 80 odsto opština u Crnoj Gori, i spremni smo za veliku pobjedu na predsjedničkim izborima", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније