Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Мина

22. 03. 2023. 21:03   >>  21:05 5

LET IZ CIRIHA POMJEREN

Muratović: To Montenegro pokušava da opstruira izborni proces

Kompanija To Montenegro pokušava da opstruira drugi krug predsjedničkih izbora, koji će biti održan 2. aprila, tako što je promijenila uobičajeni termin leta iz Ciriha, ocijenili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Član Izvršnog odbora DPS-a Boris Muratović kazao je da iz te partije žele da obavijeste javnost o, kako je kazao, grubom pokušaju zloupotrebe, odnosno direktnom pokušaju opstrukcije izbornog procesa od To Montenegra.

„Naime, prema aktuelnim najavama, pomenuta kompanija pomjerila je uobičajeni termin leta iz Ciriha 2. aprila, za kasne večernje sate“, naveo je Muratović u saopštenju.

On je rekao da je jasno da iza toga stoji pokušaj da dijaspora bude osujećena da iskoristi pravo glasa, a i strah protivkandidata od sve izvjesnijeg poraza.

„Upozoravamo kompaniju To Montenegro da se ne bavi stvarima koje podliježu krivičnoj odgovornosti, a naročito ne prema našoj dijaspori, koja je uvijek bila lojalna svojoj državi“, rekao je Muratović.

Kako je kazao, šta god da učine, neće spriječiti crnogorske birače da iskažu svoj stav.

„Naročito ne dijasporu, kojoj je Vlada u kojoj je bio i Jakov Milatović na sve načine željela uskratiti pravo glasa u domovini“, dodao je Muratović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније