Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

24. 08. 2023. 20:31 >> 20:49
18

JOVANA MAROVIĆ

"Neću dolaziti u Srbiju dok je Vučić na vlasti"

Bivša potpredsjednica Vlade i ministarka evropskih poslova, Jovana Marović, kazala je da više neće dolaziti u Srbiju dok je na vlasti predsjednik te države Aleksandar Vučić.

Vučić je ranije danas, povodom zabrane ulaska u Srbiju Jovani Marović, kazao da je zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbjednosno-informativnu agenciju "da bivše ministre iz Vlade Crne Gore, posebno kada dolaze da obavljaju protivpravne radnje, recimo da zauzimaju auto-puteve u Beogradu, svaki put puste”.

“Hvala Vam, ali dok ste Vi na vlasti više neću dolaziti u Srbiju”, navela je Marović u reagovanju na Tviteru.

Ona je poručila da njena sloboda kretanja i izražavanja ne zavise ni od čije milosti.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније