Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

26. 09. 2023. 14:25 >> 14:25
3

KNEŽEVIĆ DEMANTOVALA ABAZOVIĆA

Oprema sa Ćilipa popisana još 2004, obaviješten Dubrovnik

Službenica Aerodroma Crne Gore Biljana Knežević tvrdi da je oprema sa Ćilipa evidentirana još 2004. godine te da je tada o tome obaviješten i aerodrom u Dubrovniku.

Ona je to saopštila nakon što je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović jutros u objavi na Fejsbuku saopštio da je aktuelno rukovodstvo Aerodroma Crne Gore nakon 30 godina pronašlo i evidentiralo opremu za koju je utvrđeno kako je ukradena sa Ćilipa tokom agresije na Dubrovnik početkom devedesetih godina.

Knežević je na Tviteru objavila fotografije dopisa kojim je hrvatsku stranu, koja je tražila informacije, upoznao tadašnji direktor tivatskog aerodroma Ranko Bošković.

"Povodom 'otkrivanja' ukradene aerodromske opreme sa Ćilipa od strane Aerodroma - Dobar dan Kolumbo! Još 2004. godine im je upućen ovaj dopis direktora tivatskog aerodroma Ranka Boškovića, sa svom popisanom opremom", navela je Knežević na Tviteru.

Ona je objavila i dokumentaciju sa spiskom opreme.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније