Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 12. 2023. 07:20 >> 08:54
3
Čitaj mi:

EMISIJA "PRETRES"

Zečević: Narušeni odnosi između Novovića i Šukovića

Odnosi između glavnog specijalnog tužioca(GST) Vladimira Novovića i načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića ozbiljno su narušeni, ne komuniciraju lično već putem mejla, i to svi znaju, kazao je gostujući u emisiji "Pretres" na Radiju Crne Gore novinar Predrag Zečević.

"Znam da se oni ne slažu, komuniciraju mejlom, dakle ne pričaju lično. Čitava Podgorica zna da Novović i Šuković ne pričaju, ne slažu se, nemaju iste poglede na mnoge stvari", istakao je Zečević.

Podsjetimo, ministar pravde Andrej Milović je saopštio da će napustiti funkciju ako na čelu Specijalnog policijskog odjeljenja ostane Predrag Šuković.

Na pitanje hoće li na čelu SPO ostati Predrag Šuković, Milović je rekao da neće.

“Ne. Predrag Šuković, na osnovu svega što je radio protiv PES-a i njegovog lidera, učešća u aferi ,,Do Kvon“, pa do mnogih afera u kojima je pratio Dritana Abazovića ne može više ostati u bezbjednosnom sektoru”, kazao je ranije ministar Milović.

Osvrćući se na te navode, Zečević kaže da su iznijete činjenice. 

"To su činjenice, i ministar pravde Andrej Milović je iznio nepobitne činjenice, međutim, problem je što Novović to nije javno kazao. On je kazao da od njega zavisi i to je apsolutno tačno, i što je rekao Vukas Radonjić da po zakonu to mora da potvrdi glavni specijalni tužilac", kazao je Zečević.

"Rekao bih da je Milović žrtva činjenice da čovjek govori istinu i ono što svi znaju", istakao je Zečević. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније