Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

21. 02. 2024. 19:52 >> 19:55
2
Čitaj mi:

PES

"Vlada pokazala da vodi odgovornu politiku"

Dogovor koji je postigla Vlada Crne Gore sa Sindikatom prosvjete odraz je odgovorne politike koju vodi izvršna vlast, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

"Iako su određeni politički subjekti i pojedinci pokušali da zloupotrijebe zahtjeve Sindikata i njihove legitimne proteste usmjere protiv Vlade, ipak je na zadovoljstvo javnosti i prosvjetnih radnika postignut dogovor", navode u saopštenju. 
 
Kako su naglasili iz PES-a, uz sve napore i rezultate koje postiže resorno ministarstvo za bolje uslove rada, sada imamo i sve pretpostavke za unapređenje znanja.

Poručuju da je i ovaj put aktuelna Vlada pokazala sposobnost da brzo i efikasno riješi gorući problem, koji je, kako tvrde iz PES-a, naslijeđen od prethodnika.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније