Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

29. 03. 2024. 20:10 >> 20:54
14

REAGOVANJE

Vučić: Gorčević otišla da se izvinjava Amerikancima, sram ih bilo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kazao je kako je ministarka evropskih poslova Crne Gore Maida Gorčević danas otišla u Prištinu da se izvinjava Amerikancima.

 

"Vidio sam i ovu ministarku danas, Gorčević, sva je ustreptala. Sram ih bilo. Misle da imaju pravo i da se hvale kako nam otimaju dio teritorije i da se bahato ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima. Moraju valjda tako da se ponašaju što je jedna časna žena Maja Vukićević, odbila da glasa za Kosovo u SE", rekao je predsjednik Srbije.

On je kazao da Vlada Crne Gore mora tako da se ponaša.

"Pa su brže bolje otišli u Prištinu da se izvinjavaju naglavačke. Misle da mogu sve jer ih štite Amerika, Njemačka i ovi velikani. Šta smije Srbija nama da kaže, evo neka vide da smije", kazao je on.

Vučić je dodao da "ne sumnja da će Crna Gora u aprilu podržati ulazak lažne države u Savjet Evrope

"Glasaće sa obje ruke i noge, kao i uvijek", kazao je Vučić.

 

Ministarka za evropske poslove Maida Gorčević izjavila je danas u Prištini da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније