Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

19. 04. 2024. 15:22 >> 16:23
1
Čitaj mi:

Adžić

"Spajić bježi od kontrolnog saslušanja i ponižava Skupštinu"

Poslanik GP URA Filip Adžić ističe da predsjednik skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost Miodrag Laković i predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić po ko zna koji put omogućuju premijeru Milojku Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata.

Adžić je naveo da imajući u vidu da je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi nezakonitog izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog direktora Uprave policije u punom mandatu.

"Javnost je navikla od Spajića da bježi od ukrštanja argumenata sa poslanicima, jer se radi o jednoj o najnetransparentnijih Vlada od sticanja nezavisnosti Crne Gore. Sa druge strane i ne čudi, jer uvijek izađe politički poražen iz zgrade Skupštine Crne Gore", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније