Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 04. 2015. 16:25 >> 16:19
2

SEKULIĆ OCIJENIO

"U DF-u ne znaju božije zore"

Šef poslničkog kluba Demokratske partije socijalista Predrag Sekulić ocijenio je da najave protesta od strane Demokratskog fronta služe da se konsoliduje biračko tijelo koje je odavno razočarano u njihove političke ideje. On je naveo da se očito "ne zna božije zore u DF-u" i napomenuo da je vrlo teško biti lider kad vas niko ne prati.

DF je odlučio u subotu da će nakon obilaska terena, koji će trajati mjesec, predložiti odluku o održavanju protesta. Komentarišući odluku DF-a, Sekulić je istakao da bi eventualni protesti samo pokazali da DF više nema nikavu političku snagu.

"Čini mi se da ove najave protesta služe da se konsoliduje biračko tijelo koje je odavno razočarano u Demokratski front i njihove političke ideje. Te  najave neće imati velike domete jer oni ne mogu pokazati da imaju snagu, već bi eventualna organizacija protesta pokazala da DF nema biračko tijelo. Čini mi se, da baš zbog toga neće doći do protesta kao što ih nije bilo ni do sada", rekao je Sekulić za Portal Analitika.

Šef poslaničkog kluba DPS-a je podsjetio da pripreme DF-a za proteste traju prilično dugo.

"Podsjetimo javnost da su prije pola godine krenuli sa idejom o prelaznoj vladi, pa o vladi iz sijenke, zatim vladi u sijenci i pričom o protestima. U međuvremenu se DF izdijelio i nema više svog lidera. Isto kao što su najave ranijih protesta služile za odmjeravanje snaga Andrije Mandića i Nebojše Medojevića sa gospodinom Lekićem, čini mi se da i sada najave o protestima služe da bi se okupilo biračko tijelo koje ne zna više kome pripada - krilu koje vodi Medojević ili krilu vodi Mandić ili onom koje vodi Knežević ili Janko Vučinić", rekao je Sekulić.

On je naveo da se očito "ne zna božije zore u DF-u" i napomenuo da je vrlo teško biti lider kad vas niko ne prati.

"A pojedine lidere DF-a ne prate  ni članovi njihovih porodica i ne mogu da okupe građane oko bilo koje političke platforme. Protesti i da se održe neće imati nikakvog značaj ni dometa osim što će pokazati da DF nema više nikavu političku snagu, čak ni onu koju je imao na prošlim parlamentarnim izborima", poručio je Sekulić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније