Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 07. 2015. 08:14 >> 08:54
16

LAZOVIĆ NAJAVIO

Uskoro nove socijademokrate

Bivši potpredsjednik SDP i jedan od osnivača te partije Vujica Lazović ocijenio je da su oni koji su imali namjeru da razbiju stranku u tome i uspjeli. On je uvjeren da bi pokušaj rušenja Vlade u ovom trenutku bio ravan ugrožavanju nacionalnih interesa.

 

On je najavio da će ubrzo "svi oni koji iskreno vjeruju i osjećaju pravu socijaldemokratiju biti u prilici da imaju svoju stranku".

"Na tome intenzivno radimo", rekao je Lazović za Dnevne novine.

Na pitanje postoji li mogućnost kohabitacije DPS-SDP nezavisnih poslanika i ministara iz grupacije Ivana Brajovića, Lazović je rekao da očekuje da to bude jedan od mogućih scenarija.

"U ovom periodu do raspisivanja izbora, a svi smo svjesni da to brzo dolazi, moguće je ovo, ali i druga rješenja. O tome ne bih sad mnogo govorio. Vidjećete uskoro. Dobrim analitičarima sve je već poznato, a mnogi drugi će biti zatečeni", kazao je on.

Navodi da je rano govoriti o tome hoće li na prvim narednim izborima izaći sami ili u koaliciji.

"Svi koji sada pokušaju rušiti Vladu ozbiljno bi doveli u pitanje nacionalne interese Crne Gore zbog pozivnice za NATO koju do kraja godine očekujemo. U tom smislu, nema argumenata kojima se može pravdati takav pokušaj", rekao je Lazović.

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније