Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 08. 2018. 14:45 >> 14:29

STEFANOVIĆ

Učinićemo sve da pronađemo ubice Ognjanovića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da MUP čini sve kako bi pronašli ubice advokata Dragoslava Ognjanovića.

Stefanović je kazao da MUP Srbije preduzima apsolutno sve iz svoje nadležnosti i ulaže sve napore da što prije pronađe počinioce i nalogodavce ubistva advokata.

Stefanović je takođe podržao učešće MUP-a u stalnom tijelu koje će pratiti aktivnosti u vezi sa položajem advokata i sve slučajeve napada na advokate, a čije formiranje su predložili predsjednici advokatskih komora, saopštio je MUP.

Stefanović se danas sastao sa predsjednicima Advokatske komore Srbije i Advokatske komore Beograda, Viktorom Gostiljcem i Jugoslavom Tintorom, s kojima je razgovarao o koracima kako unaprijediti položaj advokata u Srbiji i njihovoj većoj bezbjednosti sa posebnim osvrtom na nedavno ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića.

Učesnici sastanka su se saglasili o nastavku svih aktivnosti MUP-a i advokatskih komora koje će voditi bližoj saradnji tih institucija, a koje će doprineti i efikasnijem sistemu pravde u zemlji i većoj bezbjednosti svih građana Srbije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније